H-500

H-500 αποτρέπει τη φθορά των ελεύθερων ριζών και ενισχύει την ενέργεια διεγείροντας την κυτταρική παραγωγή ενέργειας.

H-500

βασικά πλεονεκτήματα

Προωθεί τη βέλτιστη υγεία

Παρέχοντας μια αύξηση στην ενέργεια και ζωτικότητα συνιστάται για εκείνους τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη αυτό, όπως για σκέψη ή όταν κάνει χειρωνακτική εργασία.

Είναι απαραίτητο για τους αθλητές και τους λάτρεις της υπαίθρου

Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση

H-500

Χρήση

Πάρτε ως διαιτητικό συμπλήρωμα μία κάψουλα δύο φορές την ημέρα διαλυμένο σε οκτώ ουγγιές (250 ml) του φιλτραρισμένου μη ανθρακούχων νερό. Πάρτε το πρωί και αργά το απόγευμα.

H-500

συστατικά

Το μαγνήσιο περιλαμβάνεται σε αυτό το προϊόν προάγει την καρδιακή υγεία και ομαλοποιεί τη λειτουργία του μυϊκού ιστού.

Κάλιο εμπλέκεται στον μεταβολισμό της ενέργειας. Ρυθμίζει νευρομυϊκές συστημάτων και την παροχή οξυγόνου στον εγκέφαλο.

Το βόριο και το πυρίτιο είναι απαραίτητα δομικά στοιχεία για τα οστά και τους συνδετικούς ιστούς και συμβάλλουν στην πρόληψη της οστεοπόρωσης.

Microhydrin

“Microhydrin” – είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που καταστρέφει ενεργά τις ελεύθερες ρίζες. Το προϊόν ενισχύει την αντοχή, την απόδοση, και την ασυλία.

Microhydrin

βασικά πλεονεκτήματα

“Microhydrin” αυξάνει την ενέργεια και βελτιώνει την παροχή θρεπτικών συστατικών στα κύτταρα.

Το προϊόν προωθεί την καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, βελτιώνει την ελαστικότητα των μυών και τον τόνο, και προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση.

Microhydrin

Χρήση

Ξεκινήστε με μια κάψουλα την ημέρα για 2 ημέρες και στη συνέχεια να αυξηθεί σε ένα έως δύο κάψουλες δύο φορές την ημέρα ή όπως άλλως κατευθύνεται από έναν επαγγελματία του τομέα της υγείας. Microhydrin πρέπει πάντα να λαμβάνονται με ένα ποτήρι 8 ουγκιών του νερού.

Microhydrin

συστατικά

Αυτό το ιδιόκτητο ορυκτό μείγμα (ανθρακικό κάλιο, ασκορβικό μαγνήσιο, κιτρικό κάλιο, οξείδιο του πυριτίου, καθαρισμένο-ιονισμένο νερό, υδροξείδιο του ασβεστίου, μαννιτόλη, θειικό μαγνήσιο, κιτρικό οξύ, ηλιέλαιο) ενεργεί ως ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό.

παρ’το τώρα

ParaFight

ParaFight είναι ένα πολλαπλών χρήσεων αντιπαρασιτικά συμπλήρωμα. Αυτό το φυτικό προϊόν περιλαμβάνει γνωστά αντιπαρασιτικά βότανα που ουσιαστικά καθαρίσει, την υποστήριξη και τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών της γαστρεντερικής οδού.

ParaFight

βασικά πλεονεκτήματα

ParaFight συμπλήρωμα είναι αποτελεσματικό ενάντια σε μια ποικιλία επικίνδυνων παρασιτικά σκουλήκια και καταστέλλει παθογόνων βακτηρίων και ζυμομυκήτων. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό ως προληπτική θεραπεία για έλμινθες και πρωτόζωα.

Αυτό το συμπλήρωμα βελτιώνει την αποτοξίνωση και βελτιώνει την εντερική κινητικότητα να κινηθεί ενεργά.

Το προϊόν έχει μια θεραπευτική επίδραση στην γαστρεντερική οδό και τη γενική υγεία. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ευεργετικό συμπλήρωμα όταν χρησιμοποιούνται παράλληλα με τη θεραπεία των προβλημάτων του γαστρεντερικού σωλήνα.

ParaFight

Χρήση

Πάρτε μία κάψουλα την ημέρα με ένα γεύμα.

ParaFight

συστατικά

Black Walnut εκχύλισμα κύτους και αφήνει σκόνη περιέχει ένα δραστικό συστατικό ζουγλόνη που κατέχει ανθελμινθικό, αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες.

Τα συστατικά του αιθέριου ελαίου του Θηρανθεμίς παραλύσει Giardia, ασκαρίδες και pinworms που υπάρχουν σε διάφορα όργανα, και αναστέλλουν την αναπαραγωγή τους.

Γεντιανή ρίζα είναι γνωστή ως ένα αποτελεσματικό φυσικό αντιπαρασιτικό.

Το θυμάρι είναι μια πηγή θυμόλη η οποία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική ενάντια σε ένα επικίνδυνο ελμίνθων whipworm.

Γαρύφαλλο αιθέριο έλαιο είναι ιδιαίτερα δραστική έναντι των αυγών και προνυμφών των helminthes.

Μαύρο κύμινο ή Nigella, μαζί με το χαμομήλι, μαντζουράνα, φασκόμηλο, μέντα και έχει αντιφλεγμονώδεις και αντισπασμωδικές ιδιότητες. Είναι αποτελεσματικές κατά μετεωρισμός και να ελαχιστοποιηθεί η διαδικασία της ζύμωσης στην εντερική οδό.

Βλέννα που παράγουν αποτέλεσμα της μέγιστης συγκέντρωσης marshmallow και ολισθηρό υποστήριξη φτελιάς και πολύ μεγάλα διατήρηση του προϊόντος δραστικών συστατικών στο εντερικό βλεννογόνο μεμβράνη (αυτό είναι όπου τα παράσιτα που βρίσκονται). Αυτό εξασφαλίζει μια υψηλή απόδοση του προϊόντος.